• Nieuw

Drops Alpaca en Alpaca Mix

€ 16,99
Inclusief belasting

Drops Alpaca en Alpaca Mix

Drops Alpaca Mix 6 bollen van 50 gram 

Drops Alpaca 195 gram 

Aantal
Laatste items in voorraad

Drops Alpaca uni en Alpaca Mix 

Drops Alpaca Mix 6 bollen van 50 gram 

100 % Alpaca

Naald 2½ - 3 ½ 

Lengte per 50 gram 167 meter

Drops Alpaca 195 gram is dezelfde samenstelling als de Drops Alpaca Mix 

In totaal 10 bollen zachte alpaca wol. 

Kleur kastanje (3650) Kleur 3800 (oudroze) 1101 (wit) 

'DROPS Alpaca is een heerlijk gesponnen garen van 100% superfijne alpacawol. De alpacavezels zijn onbehandeld, wat betekent dat de wol alleen is gewassen en niet is blootgesteld aan chemische behandelingen voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen een mooie vorm en structuur.


Deze kwaliteit is gesponnen van 3 draden met een extra draai (twist) voor een slijtvast uiterlijk en het is verkrijgbaar in vele kleuren; zowel in frisse en heldere kleuren als in pastellen en rustige kleuren. Het is verkrijgbaar in effen, ongekleurd (eco), natuurlijke tinten en mix-kleuren. De laatste wordt gemaakt door verschillende kleuren te mengen voor het spinnen. Dit creëert een gemêleerd (mix) effect.

Voor DROPS Alpaca is een groot en gevarieerd aanbod aan patronen beschikbaar in de DROPS collecties. Breiwerk gemaakt van dit garen is licht en aangenaam en voelt heerlijk zacht aan op de huid. DROPS Alpaca heeft een mooie en bijzondere glans.' Bron garnstudio.com 

1 Item

Datasheet

Naald
2½-3½
Lengte
167 meter
Alpaca
100 %
Wasvoorschrift
Handwas