• Nieuw

Drops Merino Extra Fine Mix

€ 3,99
Inclusief belasting

Drops Merino Extra Fine Mix 

3 bollen van 50 gram 

Aantal
Laatste items in voorraad

DROPS Merino Extra Fine wordt gesponnen van extra fijne merinoswol van vrijlopende dieren uit Zuid-Amerika. Modellen gemaakt van dit garen zijn zeer aangenaam en zien er prachtig uit. Het voelt zacht aan en is daarom zeer geschikt voor baby- en kindermodellen.

Ideaal voor structuurpatronen zoals bijvoorbeeld kabels en gerstekorrelsteke (brei liever een beetje te strak dan te los), en het garen is Superwash behandeld, dus het mag in de wasmachine en is daardoor gemakkelijk in onderhoud.

DROPS Merino Extra Fine bevat een aantal mixkleuren. Deze worden gemaakt door verschillende kleuren te mengen voor het spinnen. Dit creëert een gemêleerd (mix) effect.

DROPS Merino Extra Fine is gesponnen van de fijnste en zachtste merinoswol, wat geeft de draden extra elasticiteit. Deze bijzondere samenstelling maakt het van van groot belang dat het garen op de juiste manier wordt behandeld: de stekenverhouding moet correct zijn, brei liever een beetje te strak dan te losjes. Was het garen niet te warm en laat het werk niet te lang in het water liggen. Plat laten drogen.

Made in EU

100 % merinowol

3 bollen 

50 gram is 105 meter

1 Item

Datasheet

Totaal gewicht
50 gram
Lengte
105 m
Merino
100 %

Je bent misschien ook geïnteresseerd in