Over breigarenkopen en wie wij zijn

Achter breigarenkopen zit natuurlijk een persoon, en wie is dat ? Iemand die het handwerken met de paplepel ingegoten heeft gekregen, Op jonge leeftijd heb ik het handwerken geleerd van mijn lieve moeder, en op school. Het hoorde er gewoon bij. Zelfs sokken stoppen voor mijn vader. In deze tijd ondenkbaar, maar toen gewoon normaal. Van veel te grote baby sokjes breien, die bij wijze van spreken mijn vader wel aankon, tot couture kleding naaien.

De kennis van materialen wil ik nu aanwenden om andere mensen blij mee te maken. Deze passie voor materialen heeft zich geuit in het maken van deze webwinkel, omdat ik weet dat het vinden daarvan soms moeilijk is en ook de prijs zeer belangrijk is. Hoe leuk is het om om een project te maken en dan kan zeggen, dat eigenlijk niet zo kostbaar is of was, als het eruit ziet! 

Door de jarenlange ervaring en contacten, ben ik bij machte om de materialen zeer goedkoop aan te bieden, tegen de allerlaagste prijzen, zogenaamde outlet prijzen. Dit kunnen complete pakketten zijn, of partijen en restanten. Ook enkele bollen van bekende merken zullen te vinden zijn in de webshop breigarenkopen.nl. 

Kom veel en snel terug op de website, want iedere dag worden er wel nieuwe artikelen toegevoegd, bestel snel want op is op. Van alle artikelen is er is maar één op voorraad. 

Heb je vragen of zoek je iets speciaals, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen als het mogelijke doen om je vraag te beantwoorden of je te helpen om te vinden wat je zoekt. 

mail of bel, ik hoor het wel.