Ruilen en retourneren bij breigarenkopen.nl 

Indien je jouw aankoop wil retourneren, neem je per e-mail breigarenkopen@gmail.com of telefonisch 06 36298356 contact op met onze klantenservice. Geef aan dat je jouw product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoop bon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. 

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door. Als u bericht van ons hebt gekregen, na aanmelding, kunt u het pakket retour sturen

Wij willen u er graag op attenderen dat wij uitsluitend ongebruikte items terugnemen. Natuurlijk staat het u vrij de artikelen openen en te controleren. De artikelen en verpakking moeten echter bij terugkomst in zo'n goede staat zijn dat ze nog steeds kunnen worden verkocht. Artikelen die zijn gebrandmerkt, geretourneerd in niet-originele verpakking of in beschadigde originele verpakking worden geleverd worden niet beschouwd als "in goede staat verkerend" en komen niet in aanmerking voor terugbetaling of vervanging. We vragen u de artikelen die u aan ons retourneert in een verkoopbare staat in te pakken, anders kunnen we deze niet accepteren.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door breigarenkopen.nl gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op jouw bank- of girorekening.

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail breigarenkopen@gmail.com of telefonisch op 0031 (0)6 36 2989356.

Retour adres :

Kap 36

1628 GG Hoorn

of verzenden naar het dichtstbijzijnde pick-up point van DPD, DHL of UPS.